Jeg tilbyr

Privatøkonomisk rådgivning som passer ditt behov

Ukens skattetips (uke 17)

Publisert på
Fremførbart underskudd.

Hvis din alminnelig inntekt ble negativ for inntektsåret i fjor, så kan du kreve fradrag for underskuddet (det negative beløpet) dette året. Dette er spesielt merket de som har lav inntekt, men har tapt mye på f. eks. salg av aksjer eller salg av bolig, og som får sin alminnelig inntekt negativ. Dette fradraget kan du føre opp på post 3.3.11 Fremførbart underskudd fra tidligere år.

Husk! Dersom du får negativ alminnelig inntekt på grunn av særfradrag og foreldrefradrag, så kan du ikke kreve fradrag for den delen av underskuddet. Videre må man huske på at man må føre opp hele underskuddet hvert år. Man kan ikke dele det opp slik man ønsker. 

Mine tjenester

 • Hjelp til skattemelding (selvangivelse)

  Skattemelding, fradrag, klager  mv.

 • Hjelp til å bli kvitt inkasso

  Saker, reduksjon, nedbetalingsplan mv.

 • Hjelp til kontroll av gjeld

  Oversikt over gjeldsituasjon, reduksjon, planlegging, gjeldsordning mv.

 • Hjelp til å lage og gjennomføre et budsjett

  Planlegging og gjennomføring mv.