Jeg tilbyr

Privatøkonomisk rådgivning som passer ditt behov

I dag kommer skatteoppgjøret!

Publisert på
I dag får ca. 2,5 millioner skatteytere får til sammen 28,6 milliareder kroner igjen på skatten. Dette er første utbetalingspulje og vil være for de som leverte selvangivelsen elektronisk eller benyttet seg av leveringsfritaket. Alle disse kan forvente å få pengene inn på konto eller på utbetalingskort innen to uker fra i dag.

I samme pulje må 403 000 skatteytere betale til sammen 5,5 milliarder kroner i restskatt. Disse får betalingskort i posten. Fristen for å betale beløp under kroner 1.000,- er den 20. august. De som skylder over dette, vil deles opp i to terminer hvor første termin er den 20. august og andre termin er den 24. september. 

Neste pulje med skatteoppgjør kommer den 6. august. Denne puljen inkluderer også personlig næringsdrivende og deres ektefeller, i tillegg til skatteytere som leverte sin selvangivelse på papir. Etter 6. august vil det bli løpende skatteoppgjør til den 15. oktober. 

logg inn på Altinn eller se skattekontoret.no for mer informajson.

Mine tjenester

 • Hjelp til skattemelding (selvangivelse)

  Skattemelding, fradrag, klager  mv.

 • Hjelp til å bli kvitt inkasso

  Saker, reduksjon, nedbetalingsplan mv.

 • Hjelp til kontroll av gjeld

  Oversikt over gjeldsituasjon, reduksjon, planlegging, gjeldsordning mv.

 • Hjelp til å lage og gjennomføre et budsjett

  Planlegging og gjennomføring mv.